Καλωσήρθατε στην Dustbowl, στο πιο γρήγορο ταξίδι στον κόσμο των μπλουζ. Οι κιθάρες μας θα σας ταξιδέψουν στον αγνό ήχο των μπλουζ του 1860.

Τα όργανά μας κατασκευάζονται με μεράκι και με υψηλής ποιότητας υλικά. Κάθε κιθάρα μας έχει τον δικό της χαρακτήρα και το δικό της ξεχωριστό ήχο.

Από καθαρά ακουστικούς ήχους μέχρι ηλεκτρικές παραμορφώσεις, ο στόχος ήταν και είναι ένας: ο ήχος να σας ταξιδέψει από τις όχθες του Μισισιπή ως τα υπόγεια του Σικάγο.

The road so far ...

Η dustbowl guitars ασχολείται με την κατασκευή και επιδιόρθωση μουσικών οργάνων από το 2010. Μετά από δύο χρόνια εμπειρίας ήρθε η ώρα για πειραματισμό με τα jug instruments, όπου τελικά εξελίχθηκε στην αποκλειστική μας ενασχόληση και άνοιξε το δρόμο για τη συνεργασία μας με πολλούς καλλιτέχνες εντός και εκτός της χώρας.

Από το 2012 που γεννήθηκε το πρώτο cigar box της dustbowl άνοιξε ο δρόμος για τη δημιουργία πολλών ακόμα cigar boxes καθώς και άλλων, πιο ιδιαίτερων μουσικών οργάνων όπως: κιθάρες από μονόχορδες έως εξάχορδες, κιθάρες lap steel, μπάσα, βιολιά, Cajon, μικρόφωνα από τενεκεδάκια ή παλιά τηλέφωνα, stompbox, ενισχυτές, Dulcimer, canjos, ukulele, washboards, diddley bows, suitcase drums και άλλα δικιάς μας επινόησης

Ο διαρκής πειραματισμός και η συνεχής εξέλιξη είναι το ζητούμενο για την ομάδα της Dustbowl γι αυτό και είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε ιδέα, πρόκληση και συνεργασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ